sportploeg 2015.jpg

MC1 op stoom bij Jonas in De Walvis

Nou, Connie vroeg ik een verslagje wou maken van deze spannende wedstrijd tegen Jonas dus daar komt ie: die eerste set, het ging niet zo goed en als ik eerlijk mag zijn zakte de moed een beetje in mijn schoenen aan het einde van de 2e set.

Toen begonnen we weer zogenaamd opnieuw. Alles ging opeens een stuk beter! Het voelde echt goed om zo mooi te spelen. Ballen in drieën, aanvallen en mooie blocks! Ik vond het echt heel erg leuk dat we zo goed samen hebben gespeeld en uiteindelijk 2 sets hebben gewonnen! Wel jammer dat we geen 5e mochten spelen. Daar had ik me wel op verheugd.

En natuurlijk het spannende einde! En daarmee bedoel ik niet dat we gelijk stonden tijdens het einde van de wedstrijd en toch wonnen... we gingen douchen en opeens ging het brand alarm. Met een stem die af en toe zei: ik verzoek u het gebouw zo snel mogelijk te verlaten. Dus wij gauw onder de douche vandaan en aankleden. Gelukkig kwam Connie toen met een andere mevrouw en zei dat het de stoom was... wat waren we geschrokken!