cjun4a.jpg

MC1 speelt de laatste wedstrijd van het jaar

-Alkmaar- Vandaag moesten we tegen de nummer 2 van onze poule, Smashing Velsen. Dit was onze laatste wedstrijd van het jaar.

Helaas was dit ook Sterre van Lier haar laatste wedstrijd met ons. Zij gaat volgend jaar naar de B3.

Als we deze wedstrijd wonnen zouden we derde kunnen worden.

Aan het begin van de eerste set moesten we nog even inkomen. We stonden achter maar na een paar goede ballen en wat mooie smashes stonden we weer voor. Maar niet veel. We speelden goed en gaven alles. We hebben deze set gewonnen met 25-22.

De tweede set ging aan het begin al een stuk beter. We zaten er lekker in. Maar de tegenstander was ook lekker bezig. Het was erg spannend. We hebben uiteindelijk gewonnen met 25-21. Het was dus sowieso gelijkspel!

De derde set ging minder. De concentratie was slecht. We hebben alles gedaan om terug te komen. We hebben op de grond gelegen, gesmasht en geblokt. Maar we hebben helaas net aan verloren met 23-25.

De vierde set wilde we winnen. Want dan hadden we de wedstrijd gewonnen. We gingen vanaf het begin goed en we wonnen dan ook met 25-16!

Na de wedstrijd gingen we nog even gezellig na praten in de kantine. We hebben toen een heel mooi team-cadeau gekregen. Een echte professionele bidonhouder met voor iedereen een bidon erin. We waren zo blij dat we er helemaal stil van waren. Zo kan in het nieuwe jaar niemand haar bidon meer vergeten!

Sterre heel erg bedankt we vonden het erg leuk om samen met jou te spelen en we gaan je missen. Gelukkig train je op maandag nog met ons mee.
Heel veel succes en plezier bij de B3!

Lotte van Etten MC1