20170919_193750.jpg

Heren 1 weer lekker weg in eigen land

–Amsterdam– Alvoco heeft op hun vrije zaterdag weer een vermakelijk uitstapje gemaakt in ‘s lands hoofdstad. Na fijn de armen en benen gestrekt en met de bal gespeeld te hebben, was het tijd voor een welverdiende snack om de verloren calorieën weer terug te krijgen (3-1).

Omdat de Alkmaarders een slecht tot uitermate slechte balans hebben op zaterdagen en al helemaal in Amsterdam is iedereen hoogst verbaasd dat ze goed aan de wedstrijd beginnen. Na een matige start (4-1) vechten de bezoekers zich terug en pakken direct het initiatief over (4-6). In een vermakelijk duel waarin beide ploegen elkaar in evenwicht houden besluit Heupules zich in het heetst van de strijd te wisselen voor de Neanderthaler wat verbazingwekkend goed uitpakt want enkele minuten later is de Alkmaarse setwinst een voldongen feit (23-25).

snackHierna is de magie direct verdwenen want Smashing ’72 begint de foutenlast te verminderen waardoor Alvoco al vrij snel met de gebakken peren zit. De servicepass krijgt de vorm van een overrijpe meloen en spat keer op keer volledige willekeurige kanten op waardoor de punten de minder willekeurige kant van de Amsterdammers opvliegen (25-19).

Daarna is de wedstrijd gespeeld en ziet alleen de Olifant nog kans zich veelvuldig positief te onderscheiden met enkele weergaloze blocks. Doordat de thuisploeg zelf weinig onnodige fouten meer maakt, gaat de wedstrijd al snel als een nachtkaars uit.

Het uitstapje wordt traditioneel afgesloten met een welverdiend hapje en een drankje. Onslow vertelt volop over zijn nieuwe carrière als valutahandelaar en zijn nieuwe vergaarde bitcoinfortuin en de Boodschappenman is in zijn element wanneer hij een college kan geven over het verschil tussen programmeren en hacken, en de implementatie van een digitaal betalingssysteem op een nieuw te bouwen website. Al met al was het dus weer een avontuurlijk dagje uit voor mannen van Alvoco.