Goede start jongens C tegen Streek JC

Jongens C van Alvoco wint de eerste wedstrijd van het seizoen! Een klinkende 4-0 overwinning op Streek JC.

Het nieuwe wedstrijdseizoen is begonnen. Vol energie staan we te wachten tot Irek ook gearriveerd is en naar Bovenkarspel kunnen afreizen. Bij de zaal gearriveerd moeten we nog even wachten: de velden zijn nog bezet.

Het inlopen/inspelen ging redelijk we kregen voldoende tijd. Job was aanvoerder en handelde de zaken vlot af met de scheids. Een scheids die naar mijn mening een goede wedstrijd floot. De eerste set ging wat nerveus, we moesten wat aan de zaal en het publiek wennen. We wonnen de set met 25-17. De tweede set ging in het begin wat stroef niet scherp, maar gedurende de set werd het echt volleybal met goede rallies en goede aanvallen. Ook Jurre raakte op dreef, hij scoorde met een paar harde smashes. De uitslag was 25-14. We starten de derde set met de opslag van Wouter, en ik had de indruk dat de rest wel naar huis kon. Het service kanon stopte pas bij 17, ook door Wouter omdat hij in het veldspel even niet nauwkeurig genoeg was.

De tegenstander wist nog 6 punten te maken, maar 25-6 was de eindstand van de set. We moesten nog een vierde set, en nu blijkt hoe moeilijk het is om geconcentreerd te blijven en te laten zien dat we over een goede, scherpe instelling beschikken. Na een time-out waarin even de puntjes op de I werden gezet en na een wissel kwam het toch nog goed en gingen we met de welverdiende 5 punten naar huis. Dus al met al een goede start.