IVTA17-II.jpg

Meisjes B1 Kampioen

Zaterdag 21 april moest het gebeuren. De meiden van de B1 konden kampioen worden. Ze moesten minimaal twee sets winnen van Croonenburg uit Castricum. De wedstrijd begon om 17:00 uur. Concurrent Tevoko had deze middag al met 4-0 gewonnen en stond nu één punt boven ons.

De meiden waren zeer gespannen. De eerste set werd maar ternauwernood met 24-26 gewonnen. Luid aangemoedigd door alle ouders en broers en zussen. De tweede set ging ook nog moeizaam, maar werd gewonnen met 18-25.Het kampioenschap was nu binnen en kon er al uitbundig feest gevierd worden.

De derde set ging veel makkelijker. De druk was er af en er kon vrij uit gespeeld worden: 9-25. De vierde set werd toch nog spannend. Maar werd als nog binnen gesleept. 24-26.

Nu kon het feest echt beginnen. De medailles werden uitgereikt door trainer/coach Emile en trainer John. Aanvoerder Pleun mocht de kampioensschaal in ontvangst nemen. Na afloop was er voor de meiden nog als verrassing een buffet in sporthal De Bloemen.

Het seizoen is nu afgelopen en we gaan vakantie vieren. Op naar een nieuw seizoen, met hopelijk weer veel mooie wedstrijden.

Frank Vos