MC2-Kampioen.jpg

ALVOCO ZONDAGTRAININGEN EEN SUCCES

Zondag 26 januari 2020 werd de vierde -en tevens laatste- zondagtraining van seizoen 2019-2020 gedraaid. Deze extra trainingen voor de jeugd konden op een ruime belangstelling rekenen. Maar liefst 35 jeugdleden hadden ingeschreven (A, B -en C-jeugd).

 

De trainingen van twee en een halfuur kenden steeds een paar hoofdonderwerpen zoals bovenhands, pass, blokkeren, aanvallen en lage verdediging. Ieder onderwerp kwam op de volgende training weer kort terug. Ook was er een speciaal blok spelverdelers-training. De warming up gebeurde een aantal keer op muziek. Tussen de items door werden reactiespelletjes gedaan. Natuurlijk werd elke training afgesloten met een intensieve vorm van volleyballen.

 

 

 

 

 

 

 


Op de laatste trainingsochtend was er ruimte voor drie uitdagende spelvormen waarbij drie partijen punten konden scoren in een serveerspel, een pass-spel en een behendigheids-circuit.

 

 

 

 


De trainingen werden verzorgd door een team van Alvoco-trainers. Steeds zes trainers per zondag. Zowel seniorentrainers (D1, D2, D3) als de meeste jeugdtrainers waren van de partij. De gezellige nazit in de kantine werd georganiseerd door ouders.

 

 

 

 

 

 

 


Onze huisfotograaf Bob heeft een flink aantal foto’s genomen. Bij dit artikel een aantal plaatjes die een goed beeld geven van deze zeer geslaagde extra jeugdtrainingen.
Volgend seizoen weer? Volgend seizoen weer!

John

Meer foto's zijn te zien op de Facebook-pagina van Alvoco