IVTA1.jpg

Eerste Online PubQuiz "Uitleg"

 

De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet en de commissie is bijna ready voor onze 1e online Alvoco Pubquiz!

Aankomende woensdag 25 november zal om 20:00 uur de online pubquiz van start gaan. We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij organisatoren.

De link die we gebruiken om met zijn alle tezamen te komen op Zoom is de volgende:

https://us05web.zoom.us/j/9958971019?pwd=T3JaZGpSZHIzQmdHTWNLUFg0Q2FFZz09

Meeting ID: 995 897 1019

Passcode: RCtF2k

 

Het is fijn om 10 minuten voor aanvang van de quiz klaar te zitten in de ZOOM ruimte door op de link te klikken. Mocht er om een wachtwoord gevraagd worden, dan is dat de code die hierboven dikgedrukt staat. De microfoon en het beeld kunnen uit- en ingeschakeld worden door links onderin te klikken, zoals in de volgende afbeelding aangegeven:

 

Tijdens de quiz is het natuurlijk gezellig als we elkaar wel kunnen zien. De microfoons graag uit, zo kunnen wij als quizmasters goed het woord nemen.

De quiz zal bestaan uit 5 rondes van 10 vragen. Deze zal plaatsvinden op https://kahoot.it/

Op de avond zelf zal een PIN code gegeven worden, waarmee je de quiz binnenkomt. Het fijne hiervan wordt woensdagavond nog eens rustig uitgelegd. Myrthe zal haar scherm delen, zodat iedereen stap voor stap mee kan kijken hoe je bij de quiz komt.

Het kan handig zijn om twee apparaten te gebruiken: één voor de ZOOM bijeenkomst en één waarop de quiz gemaakt kan worden (denk aan laptop voor de ZOOM en mobiele site voor de quiz). Zo voorkom je dat je soms moet wisselen tussen twee schermen.

 

Tussen elke ronde zal een pauze van 5 minuten zijn om wat eten en drinken te pakken o.i.d. Wij als organisatie hebben dan tijd om de scores te noteren en de volgende ronde klaar te zetten.

 

Hierbij nog enkele punten ter voorbereiding en het soepel verlopen van de avond zelf:

 

•      Zorg voor een goede internetverbinding.

•      Het liefst twee apparaten gereed (1 voor de bijeenkomst, 1 voor de quiz), maar 1 volstaat ook (dan bij voorkeur een laptop/computer).

•      Zorg voor wat lekkere hapjes en drankjes

•      EN niet onbelangrijk; je goede humeur 

 

Wij hopen jullie te treffen om 20.00 komende woensdag!

 

Sportieve groet van de feestcommissie