MA1-MB1-2020.jpg

Letselschade Expertise Keijsper

Na 18 jaar als personenschade expert in de buitendienst voor verzekeraars te hebben gewerkt, ben ik per 14 augustus 2019 zelfstandig (tevens franchisenemer) belangenbehartiger geworden. Ik zet mij dus nu 100% in voor het verhalen van schade voor slachtoffers, die letsel hebben opgelopen als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een val in de supermarkt, een medische fout, een beet van een hond, een val door een gat in het wegdek, enzovoorts. 

 Ik heb een open vizier, reëel, transparant, zonder verborgen agenda’s en met een no-nonsens aanpak! Ik wil graag met verzekeraars samenwerken en elkaar niet tegenwerken! Het slachtoffer centraal stellen en trachten met alle partijen tot een goed resultaat te komen en ik weet door mijn ervaring welke wegen te bewandelen. 

Waar ik bijvoorbeeld mijn klanten ook mee kan helpen, is het verhalen van hun eigen schade na een ongeval waarbij ze zelf aansprakelijk zijn. Dat kan als je als automobilist een Schade verzekering voor Inzittenden (SVI) of een Schade verzekering voor Opzittenden (SVO) hebt als bestuurder van een motor of brommer. 

Dus ook als je alleen in de auto zit of alleen op een brommer of motor rijdt en je veroorzaakt zelf een ongeval waarbij jezelf ook letsel oploopt, dan is de daaruit voortvloeiende schade (als gevolg van het letsel zoals verlies inkomen, medische kosten, reiskosten, smartengeld) ook meeverzekerd op de SVI en SVO en kan ik deze schade voor jou verhalen. 

Veel mensen durven de stap naar een letselschadespecialist niet te nemen. “Kan ik niet betalen” is een veel gehoord argument. Voor mijn klanten is mijn advies en behandeling altijd kosteloos. Ik verhaal mijn kosten namelijk ook bij de aansprakelijke partij. Lukt dat niet, dan zal ik nooit mijn kosten bij mijn klant in rekening brengen. Schroom dus niet om advies te vragen door te bellen, whatsappen of te e-mailen. Kijk voor meer informatie op www.lek.expert of www.letselschadeexpertisekeijsper.nl en www.compensa.nl en ik ben te bereiken op 06-12100484 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jos Keijsper