Dames_2_2022.jpg

JC1 derde op HTJ Toernooi

De jongens C1 van Alvoco zijn 3de geworden bij het HTJ (Holland Top Jeugd) toernooi dit seizoen. Na drie weekenden spelen stonden ze in de halve finale tegen Spaarnestad JC.

Helaas moesten we onze meerdere erkennen in het team uit Haarlem. De wedstrijd om de derde plaats ging tegen Madjoe uit Enkhuizen. De eerste set werd gewonnen met 25-19; door sterk spel van de jongens. De tweede set werd nipt verloren met 22-25 na een zeer gelijk opgaande strijd. Het kwam aan op de alles beslissende set tot de 15. Wederom een zeer spannende set waar de kansen om en om vielen. Madjoe kwam als eerst op match point, maar dit werd vakkundig weggewerkt door Alvoco. Uit eindelijk kan Alvoco het beste z’n zenuwen bewaren en won de derde set met 17-15. Een verdiende derde plek en beker tot gevolg.

 

 

Naast de derde plaats voor de JC hebben de meiden uit D2 een uitstekend toernooi gepeeld in de MA1 poule; met een zeer mooie vierde plaats tot gevolg. In de voorronde waren de meiden van Alvoco Utrecht de baas en wonnen met 2 – 1. De Halve Finale werd tegen Compean uit Oostzaan nipt verloren (0-2). Daarna ging de strijd voor de derde en vierde plek van start tegen het altijd sterke Dinto uit Warmenhuizen. Met setstanden van 22-25 en 18-25 moesten de meiden uit Alkmaar de winst aan Dinto overlaten en eindigde met een mooie vierde plaats op het Holland Top jeugd Toernooi.

 

Voor de jeugd van Alvoco twee heel mooie verdiende plaatsen op het altijd sterk bezette Holland Top Jeugd (HTJ) toernooi.

 

Arjen