cmv4c.jpg

Spek onze clubkas met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!

Inleiding: Vandaag (3 mei 2022) is de speciale clubactie rondom het FIVB WK Volleybal Vrouwen van start gegaan en Alvoco doet ook mee. Door via onze unieke clubcode WK-tickets te kopen, spek je de clubkas. Een win-winsituatie, want jij zit op de tribune tijdens WK en wij verdienen wat extra’s voor onze vereniging. Help je mee om van de clubactie een succes te maken?

Vanmiddag om 16.00 uur is de ticketverkoop voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen live gestart. Om dat te vieren, lanceerden TIG Sports en de Nevobo een speciale clubactie waarmee we twee vliegen in één klap slaan: samen met je clubgenoten, familie en/of vrienden ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vullen jullie ook nog eens de clubkas van Alvoco. 

Hoe werkt de clubactie?

Via onze website (www.alvoco.nl) verspreiden we onze unieke clubcode. Door op de onderstaande banner te klikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! Bijkomend voordeel voor Alvoco: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald.

 

Oranje Ambassadeur

Bob Dijksen