Colin_opslag.jpg

Alvoco gaat loten verkopen voor een leuke jeugdactiviteit

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie.

Alvoco doet ook dit jaar weer mee. 80% van al het opgehaalde geld gaat direct naar de clubkas. Eén lot kost 3 euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.

Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Alvoco. Onze leden zetten zich in voor het kunnen organiseren van een leuke activiteit voor de jeugdleden.  Hiervoor gaan de CMV leden en de ABC jeugd loten verkopen. De CMV leden krijgen een lotenboekje en de ABC jeugd een QR code die gedeeld kan worden met vrienden, familie en kennissen.

Vorig jaar lukte het onze CMV jeugdleden om netto ruim 1100 euro op te halen. Met de opbrengst hiervan kunnen we dit seizoen extra training faciliteren.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Ook als je geen persoonlijke verkooppagina hebt kun je meedoen. Je kunt namelijk ook de QR code van de algemene verkooppagina van Alvoco scannen en doorsturen aan vrienden, familie en kennissen.

Deze QR code vind je hieronder.