Training2020.jpg

Grote Clubactie 2022

Dit jaar hebben we alle jeugdleden benaderd om loten voor de Grote Clubactie te verkopen. De CMV leden kregen lotenboekjes om mee langs de deur te gaan.

Alle junioren hebben via het mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is, een link toegestuurd gekregen, die ze via sociale media konden delen met familie, vrienden, kennissen, etc. om ook op afstand, heel makkelijk, loten te kunnen verkopen.

Er zijn loten verkocht door 20 CMV leden en door 5 junioren. In totaal zijn er 736! loten verkocht waarvan de incasso is gelukt. 

Dit leverde voor de vereniging na aftrek van incassokosten in totaal 1725,84 euro op, een geweldig recordbedrag!

 

Onze topverkoopster dit jaar is Sterre Groenvelt, die 122 loten had verkocht, waarvan bij 14 loten helaas de incasso niet is gelukt. Dit werden dus 108 verkochte loten, wat evengoed een supermooi resultaat is.

     

Sachin Metselaar heeft de tweede plaats bereikt met het verkopen van 75 loten, allemaal via het lotenboekje. Een gedeelde derde plaats hebben Idylle Ay en Rosanne de Gier behaald, met beide 42 loten.

 

Alle verkopers hebben per (gelukt) verkocht lot 0,40 euro gekregen. De verkopers met meer dan 25 verkochte loten kregen daarnaast een medaille van de Grote Clubactie.

Van Alvoco kregen de 5 topverkopers met dus meer dan 40 loten een bioscoopbon t.w.v. 15,- euro. De eerste 5 verkopers daaronder, met 31 - 39 verkochte loten, kregen een kaartspelletje.

Sterre kreeg als topverkoopster nog een tas van de Nevobo.

 

Fijn dat jullie hebben meegedaan, hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en tot volgend jaar!

  

Met vriendelijke groet,

Ciska Jansen