Henk2017.jpg

Outdoor-Alkmaar

Geniet van een leuke, sportieve activiteit in een inspirerende omgeving. Voor jong en oud, ervaren of onervaren.

*Suppen *Steppen *Kanoën *Bubbelvoetbal

Alvoco is met Outdoor Alkmaar een hele mooie actie aangegaan, waardoor leden van Alvoco met korting kunnen huren. De prijs voor een woensdagavond met bijvoorbeeld de SUP het water opgaan bij de Hoornse Vaart bedraagt per persoon € 7,50.

Op eigen kracht vooruit, is waar Outdoor Alkmaar voor staat!

Laagdrempelig, uitdagend en iedereen kan het. Bij Outdoor Alkmaar kun je terecht om te genieten op het water met een SUP of de weg op te gaan met de sportieve STEPS, die vooruit gaan door het eigen kracht te gebruiken. Alles is bespreekbaar: Alleen er op uit of een groepsuitje met teamgenoten van Alvoco of een combinatie van steppen, suppen of kanoën? Veel is mogelijk en bespreekbaar.  

In je vakantie kan je je conditie op peil houden en biedt Outdoor Alkmaar diverse mogelijkheden aan. Als individu of als team door bijvoorbeeld met z’n allen te gaan Suppen, Steppen of Kanoën. Het leukste is natuurlijk met je hele team een activiteit te gaan doen, goed voor de bonding en de gezelligheid!

Bekijk de mogelijkheden op https://www.outdoor-alkmaar.nl/ 

Weet je wat je wilt gaan doen stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld altijd daarbij dat je lid bent van Alvoco en eventueel het team waarin je speelt. 

 Deze actie geldt alleen voor Alvoco-leden. Deelname is op eigen risico.