H1-2020.jpg

Summer Camps Holland

We willen graag de via deze weg jullie informeren over nieuwe volleybal kampen voor jullie leden. Wij,  hebben volleybal kampen ontwikkeld voor de leeftijden van 10 t/m 16 jaar.

Summer Camps Holland is een organisatie die al jaren zomerkampen organiseert in Nederland en de Ardennen. Wij onderscheiden zich door kwalitatief goede kampen te organiseren met een geweldig programma.

 

 

Tijdens de kampen verblijven de kinderen in het Sport Dorp op een outdoorcentrum. Iedere ochtend staan er trainingen op het programma in de topsporthal in Doetinchem. Naast de volleybal trainingen maken de volleyballers ook kennis met sport overstijgende workshops, zoals een technische looptraining/voetenwerk, een workshop over de juiste voeding en een workshop over krachttraining. De kampen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Naast al het sporten staan er ook nog stoere activiteiten op het outdoorcentrum op het programma met als afsluiting een groot feest. Meer informatie over de inhoud van de kampen kun je vinden op deze site:  Naast het Volleybal Camp hebben we ook een Beachvolleybal Camp.

 

Wij zijn van mening dat deze kampen een geweldige vakantieweek biedt voor jullie leden, waarbij er veel aandacht is voor volleybal, maar ook voor ander aspecten die bij sport belangrijk zijn. Wij zouden het waarderen als jullie deze mogelijkheid willen communiceren met jullie leden. In de bijlage zit een digitale flyer en poster die je op de site kan plaatsen of via een nieuwsbrief naar de leden kan sturen. Daarnaast kan Summer Camps Holland een promotiepakket toesturen met posters om in de kantine en/of sporthal op te hangen en flyers om neer te leggen en uit te delen.

 

Voordeel voor de vereniging

Summer Camps Holland draagt de sportverenigingen in Nederland een warm hart toe. We willen met het organiseren van de Volleybal Camps ook iets terug doen voor jullie als volleybal vereniging. Mochten jullie interesse hebben dan kun je je bij het Volleybal Camp aansluiten en wordt voor iedere boeking van een deelnemer van jullie vereniging een bedrag van € 25,- in jullie clubkas gestort. Deze extra inkomsten kunnen jullie als vereniging weer inzetten om activiteiten voor de jeugdleden te organiseren.

 

Bij interesse kun je eenvoudig je gegevens achterlaten via dit formulier.

 

We hopen dat jullie deze kampen bij jullie leden onder de aandacht willen brengen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen dan hoor ik het graag.

 

Ik zie uw reactie tegemoet.

 

Bijlage:

- Poster Volleybal Camp

- Poster Beachvolleybal Camp

- Flyer Volleybal & Beachvolleybal Camp