foto d4.jpg

Sponsorcontract met Profashion Wear

Al weer 3 jaar geleden zijn Alvoco en Profashion Wear een sponsorcontract aangegaan. Dit was voor beide partijen zeer interessant en daarom zijn we in gesprek gegaan voor verlenging van dit contract. Om goed te kunnen vergelijken zijn er ook gesprekken geweest met 2 andere aanbierders van Clubkleding. Daarbij zijn de volgende signalen vanuit de vereniging meegenomen in de onderhandelingen:

 

-Prijzen van de tenue's (met name voor de jeugd die er snel uit groeit).

-Mouwloze damesshirt is alleen in katoen verkrijgbaar.

-Kwaliteit van de plakletters.

 

Na een paar goede gesprekken kunnen we melden dat Profashion Wear de prijzen heeft kunnen aanpassen en dat de jeugd zelfs nog 3 euro extra korting krijgt op de kleding (in de webshop staat meerprijs maar het bedrag is -3, dat is een beperking van de webshop). Ook is er voor de dames een mouwloos synthetisch shirt aan het assortiment toegevoegd.

 

Als er nog leden zijn met plakletters of VCO logo's die loslaten dan kan dat in overleg met Profashion Wear opgelost worden. Neem daarvoor zelf even rechtstreeks contact op met Profashon Wear.

 

Als sponsor Deal zal Profashion Dames 1 in nieuwe shirts steken die wij uiteraard aan het begin van de competitie nog even trots zullen tonen hier op de website!