ds1-move.jpg

4e Internationale Volleybal Toernooi is weer eindejaarstoernooi

-Alkmaar- Het 4e Internationale Volleybaltoernooi Alkmaar (4th IVTA) begint vorm te krijgen. ALVOCO heeft al veel contacten met buitenlandse teams gelegd. De buitenlandse teams zullen worden aangevuld met regionale teams.


Vanaf donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december zullen maximaal 14 meisjes teams met elkaar de strijd aan gaan in Sporthal Oosterhout aan de Vondelstraat te Alkmaar. De teams bestaan uit enthousiaste en talentvolle speelsters tot en met 16 jaar (<17). De teams komen uit allerlei Europese landen maar ook wederom uit Amerika. De lijst van de deelnemende teams is nog niet compleet maar er wordt hard gewerkt om een evenwichtig toernooi in elkaar te draaien.
De Alkmaarse volleybalclub Alvoco zet een toernooi neer vanuit de clubgedachte “Presteren vanuit Plezier”. Zij wil deze jeugd teams laten ervaren hoe het is om internationale toernooien te spelen en bovendien een gezellig en leerzaam intercultureel evenement mee te maken. Voor het sociale programma wordt gebruik gemaakt van lokale ondernemers.

IVTA finale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het toernooi wordt verzorgd door een grote hoeveelheid vrijwilligers van Alvoco en Dinto. NeVoBo-scheidsrechters zullen de wedstrijden fluiten. Wil je meehelpen dit toernooi tot een groot succes te maken, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Informatie is te vinden op de speciale internetpagina van het toernooi: www.ivta.nl; verder zal er informatie te zien zijn op de facebook pagina van het toernooi.