cmv4feb.jpg

Meiden van B1 in nieuw tenue gestoken!

Dankzij drie sponsoren zijn de meiden van de B1 helemaal in het nieuw gestoken. Tevens krijgen de B1 en de B2 ook een nieuwe ballentas. De meiden zien er dus top uit! Hieronder zetten wij de sponsoren even in het zonnetje.

Vanaf het nieuwe seizoen heeft de B1 een mooi nieuw tenue met daarop de Rabobank als één van de sponsors. Als bank zijn wij nauw en actief verbonden aan veel verenigingen en clubs in Nederland. Ik werk er als adviseur om mensen te helpen bij hun bankzaken. Maar ook maatschappelijk gebied wil ik graag wat doen. Door het inzetten van  mijn persoonlijke budget heb ik een deel kunnen sponsoren. Daarmee heeft de B1 nu een geweldige nieuwe outfit om in te spelen.

Iedereen veel succes en vooral heel veel plezier!

Marjan Beukema

MB1 front

 

Installatiebedrijf  Ranzijn is een ruim 22 jaar oude, enthousiaste onderneming welke werkzaam is voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Wij als totaal installateur doen de volgende werkzaamheden.


Duurzaamheid technieken: warmtepompen, pv panelen, zonne-energie, warmteterugwinning,
Loodgieterswerk: dak en zinkwerk, sanitair, riool, gas en water,
Centrale verwarming: CV ketels, luchtverwarming, vloerverwarming, palletkachels,
Koel en vriestechniek: Koelcellen, koelwerkbanken, vriescellen,
Airconditioning: split airco's, VRV installatie's.

Alex Ranzijn - Installatiebedrijf S.A. Ranzijn bv - Fluorietweg 19 D - 1812RR  Alkmaar - 072-5158717 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MB1 rug

Ons bedrijf Cassenz is gespecialiseerd in hoofdkussens en dekbedden. Met de eigen productie in Alkmaar zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van onze producten gewaarborgd blijft. De innovatie in machines en ontwikkeling zorgt ervoor dat we nieuwe producten op de markt kunnen brengen waaraan een lang traject van onderzoek en testen aan vooraf gaat. In de collectie vindt u ons meest verkochte kussen de Monaco. Omdat ieder persoon anders is leveren wij dit kussen in 8 verschillende varianten voor de juiste ondersteuning in uw situatie. Voor vrijwel iedereen is dit kussen geschikt.
Verder vullen wij onze eigen donzen dekbedden zelf af in Alkmaar. Prachtige diervriendelijk verkregen dons met de mogelijkheid om bijvoorbeeld het voeteneinde dikker af te vullen, of één kant van een lits-jumeaux het dekbed dikker af te vullen. Hierdoor kunnen we een dekbed maken welke op uw persoonlijke situatie is toegespitst. Ons doel is om uw slaapbeleving zeer goed en vooral ook aangenaam te maken.
Casper