Archief

Zwaar gehavend Heren 2 wint toch

-Alkmaar- Zonder zwaargewicht Jos Wouda

De Alkmaarders begonnen de 1e set zonder de oppassende Jos en de in Olympisch Stadion trainende Paul uitstekend. Een 1-0 tussenstand werd opgevolgd door talloze zeer buitengewone en onaardse acties van menig speler waarover helaas geen verslag gemaakt kan worden door het feit dat de verslaggever van dienst gedurende deze periode buiten gebruik was. Bij een 12-6 stand keerden de rust en de verslaggever terug en de thuisploeg liep dankzij de aanvallen van middenmannen Joeri Wiedijk en Tim Bosch eenvoudig uit naar setwinst (25-15).

In de 2e set viel onder leiding van Peter Bienemann, die direct de druk van de bank voelde, opeens de concentratie totaal weg. Met name op serverend gebied was het dweilen met 2 kranen open. Gelukkig was Alvoco 2 zo slim om ook de kraan van de tegenstander open te draaien, zodat de vele servicefouten elkaar ophieven. De 25-21 setwinst was dan ook niet meer dan logisch.

Stijn Visser mocht in het 3e speldeel zijn langverwachte thuisdebuut (voor dit seizoen) maken voor het massaal opgekomen publiek. Dit bracht het beste in de trotse Stijn naar boven, die mede de basis legde voor een wederom vrij gemakkelijke setwinst (25-14).