Speler @ super zaterdag

Verslag Derde Super Zaterdag, Tristan en Sterre

Stukje over wedstrijd Heren 2

Tijdens de warming-up speelde ik met Jos Wouda. Hij gaf mij een paar tips om beter te volleyballen 1 tip ervan was om stil te staan als er een smashende bal op mij af kwam anders vloog de bal naar de andere kant van het veld.

In de eerste rally mocht ik mee spelen ik stond rechts achter en mocht beginnen met de service.

In de eerste set gingen ze de hele tijd gelijk op totdat ze 18 tegen 18 stonden, jammer genoeg ging Madjoe 4 daarna snel naar de 25 punten en verloren we de eerste set, maar in de tweede set ging het heel goed met heren 2 en wonnen ze het met 25 tegen 18.
Hetzelfde gebeurde in de derde en de vierde set. Je zag duidelijk dat Alvoco heren 2 beter was dan Majoe 4.
Wat mij opviel is dat ze een goede block hebben en dat de spelverdeler de bal in een grote boog naar de andere kant van het veld speelde voor de aanvaller.

Toen de wedstrijd af was hebben we in de kantine over de wedstrijd na gepraat.

Groet,


Tristan Bloemendaal

 Op zaterdag 15 maart 2014 mocht ik met de A-meiden meelopen. We gingen eerst met z'n allen wat drinken en een stukje cake eten. Daarna gingen we ons omkleden. Toen we klaar waren met omkleden gingen we een warming-up doen.

 

Ik mocht inlopen, inspelen en de eerste service doen. Het was heel leuk en spannend. Eerst stonden ze met 2-0 achter. Maar toen werd het uiteindelijk 2-2.
Daarna werd er nog een 5e set gespeeld. Deze werd net aan verloren.

De coach van ALVOCO heeft verschillende keren een time out aangevraagd. Dan zegt hij bijvoorbeeld waar de meiden goed op moeten letten. En als de wedstrijd weer gaat beginnen dan roepen ze : let's go !!!


De wedstrijd verliep goed en er waren geen blessures. Ook mocht ik nog de stand bijhouden. Het was een super leuke dag.
EINDE!!!!!

Groetjes,

STERRE