Speler @ super zaterdag

Kids @ Super Zaterdag

Pupil van de week bij Heren 1: Chris van Altena

 

De wedstrijddag begon om half drie al heerlijk met taart en sportdrank,  dat vond ik meteen al heel leuk omdat ik dat nog nooit gedronken had. Het was ook nog eens de verjaardag van Thijs en ik zei dat het “te winnen kampioenschap” wel een heel mooi cadeau zou zijn. Helaas hadden de heren de kans om deze zaterdag kampioen te worden, de afgelopen wedstrijd verpest, dat vond ik jammer. Na de taart gingen we inspelen.

Ik mocht oefenen met serveren, overspelen en een leuk spelletje tegen de muur smashen. Iedereen was heel aardig en ik voelde me echt een teamlid. Toen was het tijd voor de wedstrijd, die ik mocht starten met de eerste service die natuurlijk onhoudbaar was voor de tegenpartij.

Ik nam plaats op de bank en zag hoe de mannen de wedstrijd met vier nul wonnen, ze waren erg goed. De wedstrijd vond ik best lang duren maar gelukkig waren er regelmatig time-outs waarin ik weer even mocht drinken en met de mannen staan. Na afloop was er in de kantine nog een heerlijke pannenkoek voor me, echt een leuke afsluiting. Ik vond het een heel leuk en kan niet wachten tot ik zelf ook in heren 1 zit.

Bedankt voor de leuke middag.
Chris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pupil van de week bij Dames 1: Iris Dekker


Toen ik aankwam in de zaal van volleybal zat Esther al op de tribune. Ik mocht vandaag meedoen met dames 1!!! Wow, dat vond ik heel leuk!!! Esther en ik wachtten totdat  “ons team” zich verzamelde. Niels was met een jongen die ik niet kende een balletje aan het trappen en ze deden wie de meeste ballen in het doel kon schieten. Verderop waren twee teams aan het volleyballen. Mijn moeder zette mij en Esther op de foto en wenste ons een gezellige Super Saturday. Voordat we naar de kantine gingen om een reusachtige karameltaart te eten ging ik nog met Niels en een jongetje een potje voetballen. Wat een sportieve zaterdag!

Even later kwam één voor één van het team binnen en we gingen aan een grote tafel in de kantine zitten. Janne had een karameltaart gebakken en we namen allemaal een stuk van deze heerlijke taart! Wat een goed begin om een sportieve zaterdag mee te beginnen.

Toen gingen we met het hele team dames 1 inspelen voor de wedstrijd.  Ik mocht de eerste bal serveren en dat vond ik heel leuk! De bal ging gelukkig over het net!!! We moesten erg ons best doen want het andere team was erg goed! We verloren de 1e wedstrijd jammer genoeg met 26-24. Maar we hebben erg ons best gedaan.

Ik deed erg mijn best om “mijn team” aan te moedigen. Ik schreeuwde zo hard als ik kon!!! Ook mijn team deed mee en we hoopten dat dat zou helpen. Telkens als ik gespeeld had werd ik hartelijk toegesproken door mijn team. Dit was een leuk team om in te spelen en ik had het dan ook erg naar mijn zin!!!

 

 

 

 

 

 

De set verloren we jammer genoeg ook al deden we erg ons best. Ook de laatste set verloren we. Wat was de tegenstander sterk. Maar tot aan het einde bleven we ons best doen en gaven we het niet op. De tribune zat vol met fans die ons aanmoedigden! Dit was leuk om te horen en ik deed net zo hard mee!

Na de wedstrijd gingen we pannenkoeken eten en er waren andere kinderen waar ik mee kon spelen! Mijn familie was er ook en had wat fans meegenomen. Het was heel gezellig in de kantine. Ik heb het heel erg leuk gehad vandaag en bedankt allemaal!!!

Groetjes,

Iris Dekker

 

 

 

 

Pupil van de week bij Dames 2: Fenna

Ik heb mee gedaan aan super zaterdag. Eigenlijk mocht Chloe, maar zij was het vergeten en ik had toevallig mijn volleybal kleren mee.

En toen mocht ik de eerste bal serveren bij een heel hoog team. Dat mag als je op Super zaterdag mee mag doen.

En toen ik serveerde ik de bal en had ik een punt gemaakt. Helaas had het team uiteindelijk verloren.


Het was een super zaterdag!!!

Groetjes

Fenna