Speler @ super zaterdag

Verslag van de Super Zaterdag 9 januari, Isis, Tijmen en Kee

"Ik vond het super om mee te mogen naar een wedstrijd van dames 1. Vooraf was er teambespreking en het leek een makkelijke tegenstander te zijn. Tijdens de warming up heb ik een tip gekregen van de coach voor bovenhands en is het 3 keer gelukt om over het grote net te smashen. Ik mocht de wedstrijd openen en die rally duurde best lang, ik heb twee keer de bal mogen toetsen in de rally. Tijdens de wedstrijd mocht ik ook de puntentelling doen, het eindigde met 4-0. De eerste 2 sets vond ik het leukst en het spannendst. Ik vond het leuk om een keer pupil van de week te zijn."

Isis van Altena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ik vond het leuk en gezelig bij heren 1 en vooral omdat ik Bas Beentjes ken. Wat ik het leukste vond was het warmlopen. Ik vond het ook leerzaam eerst kwam ik aan bij Alvoco. Daar kreeg ik gebak en wat te drinken. Daarna gingen we omkleeden en warmlopen. Toen we begonen mocht ik serveren en de eerste rally meespelen. En ik heb hard aangemoedigd. Uiteindelijk hebben we verloren. Ik heb nog even bij de kantine wat gegeten met heren 1 en na het eten ging ik naar huis."

Tijmen v/d Meijden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Zaterdag 9 januari was ik pupil van super zaterdag en liep ik mee met dames 2. Eerst deden we de warming up en daarna begon de wedstrijd. Ik mocht de eerste service doen. Het was heel spannend, de eerste twee sets hadden wij gewonnen. Daarna had de tegenstander twee sets gewonnen. De vijfde set was heel spannend maar uiteindelijk had de tegenstander toch gewonnen. Ik vond het een hele leuke dag en iedereen was heel aardig voor mij."

Kee