Speler @ super zaterdag

Super Saturday 2017, Tjomme, Pien en Senne

Tjomme vermaakt zich bij Heren 2

Het was heel leuk om mee te trainen met de warming up. Ik mocht ook de eerste bal opslaan en nog meespelen tot het eerste punt werd gemaakt.
Ook kreeg ik nog een volleybal met alle namen van de spelers erop.

Ik vond het heel leuk !

Groetjes,

Tjomme

Pupil van de maand: Pien

Ik werd uitgekozen als pupil van de maand, dat houd in dat je mee mag doen met de opwarming van de dames 1. Eerst gingen we in de kantine bespreken en zo, toen gingen we naar de zaal om de opwarming te doen.

Eerst gingen we vanaf de lijn naar het net toe rennen, en dan steeds op ander manier zoals ‘hakken billen en knie heffen’. Toen de opwarming klaar was gingen we inspelen, ik begon met Linde, (daarna met iemand anders alleen ik wist de naam niet.) We moesten bovenhands ,toetsend en serverend naar elkaar overspelen. Daarna moesten we in een rij gaan staan met een bal, je moest de bal naar je teamgenoot bovenhands spelen (ik mocht gewoon gooien) die speelde hem ook bovenhands naar het midden van het net en dan moest je hem over het net smashen.

Toen begon de wedstrijd. Ik mocht de eerste bal over het net spelen, dat ging goed gelukkig. Toen mocht ik in het veld blijven tot er een punt gemaakt werd, als ik er uit ging mocht ik de puntentelling doen. (Dat punt telde niet mee, dat was een soort oefenronde.) Helaas verloren we de wedstrijd wel, maar het was zeker heel leuk!

 

Senne mee met de D2!!

Melden
Toen ik met mijn vader binnen kwam hebben wij ons gemeld bij Plien ze kon zelf niet meedoen omdat ze geblesseerd was aan haar knie. Er waren een nog een aantal spelers die ook niet konden meedoen dus moesten ze mensen regelen bij andere teams. Ik had wat te drinken gekregen in de kantine en daar ontmoeten ik ook de andere team leden.

Warming-up
Ook mocht ik meedoen met de warming-up, dat vond ik erg leuk om te zien hoe dat bij de grote mensen gaat. We begonnen met knieën heffen, hakken billen, zijwaartse passen en nog wat andere oefeningen. Daarna gingen we in 2-tallen over stuiteren en je moest de bal zo hoog mogelijk krijgen, daarna gingen we in 2-tallen bovenhands overspelen alleen als de bal (echt) te laag was mocht je toetsen. Als laatste gingen we smashen dat vond ik zelf het leukst. Ik had 4x een goeie smash en 3x sloeg ik in het net.

De wedstrijd
Ze moesten tegen een hele sterke tegenstander, die stonden eerste in de poule. Toch hebben ze één set gewonnen, de uiteindelijke uitslag was 1-3.