Speler @ super zaterdag

Super Saturday 31 maart 2018

Super Saturday van Sofie

Ik had een kwarktaart gebakken. Om 3 uur hadden we afgesproken om de taart op te eten. Ik zat bij heren 1.
Ik zat bij mijn vader in het team. Ik mocht meedoen met inspelen. Ik en mijn vader hadden goed geoefend bij het inspelen. Daarom was de bal mooi over het net.

Sopie 01Het duurde wel lang tot we mochten beginnen. Het was best spannend. De taart hielp alleen de eerste 3 sets.Sophie 02

 

 

 

 

 

 

 

 


Dus ik denk dat ik de volgende keer weer een taart moet bakken. Het is heel leuk om mee te doen aan de super Saturday!

Sofie Wouda

 

Super Saturday van Tess

Mijn naam is Tess en ik volleybal bij Alvoco CMV 6. Op de zaterdag voor paas mocht ik meedoen als pupil bij de dames.


Ik was wel een beetje zenuwachtig omdat ik niet precies wist wat er van mij verwacht werd en met wie ik mee mocht spelen. Gelukkig kwam ik mijn oude kleuterjuf Karen tegen en bleek ik met haar zusje in het team te mogen meedoen. Ze waren allemaal erg aardig voor mij.
We begonnen met de warming up en toen mocht ik ook nog de eerste bal opslaan. Het net hing wel een stuk hoger dan ik gewend ben.
Gelukkig mocht de opslag in de herkansing en lukte het toen wel. Wedstrijd was wel spannend.tess

Uiteindelijk stond het 2-2 dus er moest een extra set gespeeld worden. Helaas won de tegenpartij, dat was jammer, toch vond ik het superleuk om er bij te zijn.
En ook heel lief dat ik nog een chocoladepaashaas kreeg!

Bedankt voor de leuke middag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Saturday van Maeva

Ik ben Maeva van de CMV en ik mocht een dagje meelopen met Dames I.Zaterdag 31 maart om 3 uur moesten we eerst in de kantine verzamelen want Esther had bokkenpootjestaart gemaakt.Maevea 01

De taart was echt heel lekker! Ik kreeg een dikke punt! Daarna gingen we omkleden en ik kreeg het shirt van de spelverdeelster.Toen gingen we uitgebreid warmlopen, ik deed dat samen met Esther. Stefan, de coach van Dames I, legde me vooraf veel uit en gaf me een goed gevoel voor de bal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maevea 02
Ik was helemaal klaar om te serveren en het eerste punt mee te spelen. De eerste poging mislukte, de tweede ook, maar de derde ging over het net! De bal kwam ook weer terug van de tegenpartij, ik raakte de bal bovenhands en via een medespeler ging hij weer over het net. Na een paar keer heen en weer, toetste ik de bal naar midachter, deze kwam terug maar een poging tot smashen kwam er niet van. 0-1.
De dames wonnen vervolgens wel de wedstrijd met 3-2, mede door mijn aanmoedigen en omdat ik de bidons goed gevuld hield! Na afloop aten we weer een stuk taart in de kantine en nam ik afscheid van het team.
Ik vond het heel leuk om een middag mee te lopen en heb geleerd hoe ik de bal het beste kan opvangen.

Groetjes,

Maeva