Met stomheid ben ik geslagen, Alvoco 10

Nog nagenieten van 12 maart jongstleden hebben onze jongste-leden wel iets heel moois neergezet namelijk 3 wedstrijden glorieus gewoon winnen.
Ik ben dus even met stomheid geslagen :) maar dat mag ook wel met zo'n top team.
De contract bespreking over het overnemen van Nanou door Alvoco 3 zijn hiermee definitief in de ijskast gezet want Nanou gaan we niet weggeven.

Ook de servicebeurten van de steeds bijdehand wordende Senna, die gewoon wat stapjes achteruit moet doen, anders slaat ze nu al als een pro, gaan fantastisch.
Senna was de eerste wedstrijd wel even tijdelijk uitgeleend bij Alvoco 9 uiteraard met toestemming van beide team coaches :)

De uitslagen logen er niet om maar de eerste wedstrijd was dan ook wel heel gemakkelijk met 4 tegen 2 omdat Areda maar 2 spelers had. De rest was ziek en zoek :)
Ardea verloor dan ook met 3 tegen 8 punten van Alvoco maar ze hebben hun hoop en hoofd wel hoog gehouden

Daarna moesten we tegen ons eigen Alvoco 9 en daarin zitten twee wel hele gemene speelsters in te weten Bo en Nienke die het voor ons wel af en toe heel moeilijk maakten met hun ballen net over het net maar dan hebben we Angelo en Sonja die keer op keer die bal toch wisten te pakken wat resulteerde in een overwinning op alvoco 9 met 3 tegen 1 Ik hoop alleen nu niet dat onze voorzitter Jos boos is :)
Ik wil wel even kwijt dat ik vind dat Alvoco 9 steeds beter gaat spelen dus concurrenten blijven ze.
Maar het gaat er met het trainen ook op vrijdag gezamenlijk dan ook wel heel gezellig aan toe. Ga zo door!!

Tegen Dinto 17 wonnen wij glorieus met een paar mooie vangers van Ids en Sonja. Sonja lijkt het wel, is de ballen wel steeds hoger aan het gooien is je kan ze bijna niet meer zien.
Ids daar in tegen weet de ballen mooi te plaatsen zodat de tegen partij niet weet wat ze overkomt.
Angelo had een hele mooie vangbal maar wat wel resulteerde in een schaafwond zijn been en op het veld waren de remsporen duidelijk te zien dus hij kon niet meedoen met de laatste wedstrijd tegen dinto 18 die we helaas verloren met 3 tegen 2 maar dat mocht de pret niet drukken.

Kortom lekker gespeeld Alvoco 10 die zich van zijn beste kant heeft laten zien!!!!!
Toppie ik ben trosts op jullie

Oh en een na bericht van de Alvoco pers ik heb begrepen dat onze Ids de overstap heeft gemaakt naar Alvoco Heren 1 afgelopen zaterdag, en ik wist er niets van.........dat moet hij mij toch eens even uit gaan leggen

Coach Jeroen