CMV Alvoco 3, 16 april in Heerhugowaard

De toppers van Alvoco 3, begin van het seizoen gestart in niveau 2 maar al snel goed genoeg om door te stromen naar niveau 3. In dit niveau moesten we voor het eerst toetsen en vangen, wat nog best moeilijk was. Iedere trainingsweek week gingen ze met stappen vooruit en groeide ze steeds meer. Er werd beter gegooid  minder vaak fout geserveerd en het toetsen ging ook steeds beter.

Op de eerste competitiedag van niveau 3 wonnen we zelfs twee van de vier wedstrijden en dat smaakte natuurlijk naar meer. In onze poule zaten ook een aantal teams die duidelijk ouder en meer ervaren waren maar ook daar waren we niet bang voor.
De laatste competitiedag was het team helemaal compleet, Elize die voor de tweede keer meespeelde met een wedstrijd was er ook ondanks twee ontstoken tenen. We speelde 4 wedstrijden tegen de zwaarste egenstanders van de poule en dat merkten we ook. Ondanks dat we erg goed speelden, verloren we toch de eerste drie wedstrijden.

Toch was er op ons spel weinig aan te merken, de tegenstanders waren gewoon net iets beter en het geluk was ook niet aan onze kant. De laatste wedstrijd wonnen we op de zoemer van Dinto, dat was een leuke afsluiting van dit seizoen, dachten we.

Bij de prijsuitreiking kwam er nog een betere afsluiting, we waren door onze goede prestaties 3e geworden in de poule. Wat een onverwachte bekroning op als ons harde werk, ik ben enorm trots dat we in zo'n korte tijd zó goed gepresteerd hebben. Elize die nog maar een paar maanden op volleybal zit maakte een paar top acties waaronder een toets/vang waardoor we het punt niet verloren maar zelfs uiteindelijk wonnen. Senna, die nog steeds roept dat alles zo moeilijk is maar het dan toch super doet. Morgan die halverwege het seizoen even problemen had met serveren maar door het geloof in haarzelf dat weer lekker heeft opgepakt. Danique die eigenlijk alleen maar is gegroeid dit seizoen, alle ballen probeert te halen en écht overal voor gaat. Chris, onze rots in de branding die echt alles kan.

Allemaal stuk voor stuk toppers. Bedankt voor een mooi seizoen!

Jantine (trotse coach en trainer)