Disco- slaap festijn 2016

23 december de vrijdag voor de kerst vakantie was ons jaarlijkse disco-slaap festijn. Inmiddels is het onder de kinderen een begrip aan het worden en hoor ik bij de c jeugd dat ze balen dat hun niet meer mogen.

Om 20.00 komt iedereen binnen stromen en allemaal zien ze er tiptop uit! Daarna gaan de voetjes van de vloer met Dancing Comet Events. De dj zorgt ook nog voor leuke activiteiten tussendoor en als klap op de vuurpijl mochten de winaars daarvan achter de draaitafel. Hoe vet is dat? Jules, Bloem en Sandra waren deze bofkonten en dat ze het gaaf vonden zie je op de foto`s. Alleen Sandra was iets te enthousiast met het rook kanon waardoor we even bang waren dat het brandalarm af zou gaan.

Rond 22.45 werden de kinderen opgehaald die niet bleven slapen en toen ging de dj ook opruimen. Alle kinderen naar de sporthal om daar even heerlijk te rennen en volleyballen zodat de kantine even schoongemaakt kon worden. Ondertussen ook alles klaarzetten voor de spelletjes die nog gaan plaats vinden. Linda de Drol heeft dit jaar een nieuwe assistente en dat is geworden Chantal Ganzen.

We hadden 5 teams gemaakt en elke ronde werd er gevraagd hun sterkste speler in te zetten. De eerste ronde ging van start en dit was De super weet het al en doe quiz!! De kinderen moesten vragen beantwoorden en raden wie de peuters op de foto`s waren. We hadden ook nog wie kan het snelst een wc rol afrollen, beschuitje opeten en fluiten, snoep happen en de ballon tussen de benen stuk knallen. Als laatste gingen we geblinddoekt proeven, voelen en ruiken. Kortom weer veel gelachen.

Ja en toen moesten de bedden opgepompt worden, pyama`s aan en tanden gepoetst. Toen iedereen lag werd er uiteraard nog flink gekletst en gelachen. Om 02.30 waren de meeste stil. Om 03.30 de laatste 5 die echt over hun slaap heen waren en onwijs de slappe lach hadden gekregen maar toen toch ook gingen slapen.

De zelfde ochtend (!!!!) ging de wekker om 7.00 en moest iedereen zijn spullen opruimen en aankleden zodat we daarna rustig konden gaan ontbijten en dit keer hoefde ik niet te vragen of ze rustig wilden zijn :-) Om 8.30 werd iedereen weer opgehaald en hebben we weer een top feest gehad.

Linde, Lotte, Tirza, Maartje, Eef en Terry bedankt voor jullie hulp.

Esther