Laatste CMV training van het seizoen

21 april was alweer de laatste training van het seizoen. Dit keer erg vroeg omdat de mei vakantie vroeg uitviel. Het was weer een toptraining. Ondanks dat het koud was hebben we ontzettend gelachen en keihard gewerkt, zelfs de hersenen moesten worden gekraakt.


Iedereen had zijn best gedaan om zich herkenbaar te maken voor zijn/haar team. Echter was er 1 dame die zo haar best had gedaan dat bijna niemand haar herkende. Deze groene dame bleek Connie (teamcaptain) te zijn. Iedereen was aanwezig en na de uitleg van de scheidsrechter kon er gestart en gestreden worden. De spelletjes waren zaklopen, sponsen volleybal, vul de emmer en spijker rammen. Bij deze spelletjes moest echt worden samengewerkt omdat het toch iets anders dan anders ging.


Team Blauw was de uiteindelijke winnaar! Dit team bestond uit: Jens, Sonja, Noa Verhoef, Sandra, Jona, Faye, Dylani en team captain Monique. Nogmaals gefeliciteerd.


Dan was er ook nog een extra prijsje te winnen bij een spelletje waar concentratie en geduld heel belangrijk was o, en ook de juiste lengte. Tweetallen moesten tegenover elkaar gaan staan en dan een ei tussen beide voorhoofden inklemmen. Dit ei was uiteraard niet gekookt. Jules en Maeva waren de winnaars, echt top gedaan meiden!


Toen alle spelletjes klaar waren konden we dankzij een aantal ouders direct aan tafel, alles was al gedekt. De hongerige lege magen konden gevuld worden met heerlijke pannenkoeken en natuurlijk een ijsje toe. Achteraf hoorde ik dat Iris wel 7 pannenkoeken op had. Dit betekend dat de ouders die gebakken hadden enorm hun best hadden gedaan om het te laten smaken en namens de kids en mij super bedankt!!


De coaches werden ook nog in het zonnetje gezet. Zij doen het hele seizoen hun best om alles in goede banen te leiden op de competitie ochtenden. Met een kleinigheidje en een groot applaus stonden zij even in het zonnetje: Ben, Jeroen, Frank, Karen, Steve, Sandra, Connie, Matthijs, Karlijn, Linde en Jantine namens mij en alvoco nogmaals bedankt.

 

Ik wil ook de (hulp) trainers nog even extra bedanken via deze weg: Lotte, Maartje, Lars, Bas, Naima, Tirza, Jantine, Monique, Linde, Eef, Judith, Larissa, Terry en Connie bedankt voor alles!!

XX Esther en de kids