Disco/Slaapfestijn

Op 22 december was het jaarlijkse disco/slaapfestijn van Alvoco weer aan de beurt. We hadden er weer zin in.


Vanaf half acht was iedereen van de cmv welkom en nadat de spullen achter de kapstok opgestapeld waren konden de voetjes van de vloer.
Onder begeleiding van DJ MITCH van DancingComet Events ging de kids helemaal los en werd er flink gezweet. Uiteraard waren de stopdans en limbodansen weer van de partij. Van elk onderdeel kwam er een winnaar en die kregen een spoedcursus plaatjes draaien.

d18Bloem transformeerde zich tot DJ FLOWERd21 en Senne  tot DJ STYLE. Onder het genot van af en toe wat lekkers en genoeg drinken sloten we de disco rond 22.30 af.

 

 

 

 

Omdat nog niet iedereen genoeg gezweet had mochten de kids nog een in de sporthal rennen en volleyballen terwijl er een kleine schoonmaakploeg de kantine ging schoonmaken. Toen alles schoon was mochten de kids weer terug komen om nog een aantal spelletjes te gaan doen. We gaan natuurlijk niet voor 24.00 slapen ?.

disco5Nadat de teams bekend waren gingen ze fanatiek aan de slag. Spijkerpoepen, drollen verplaatsen en torentjes bouwen d28waren de drie onderdelen die eerst moesten worden gedaan. Geen idee wie de winnaars waren hahaha.

 

 

 

 

 

Daarna kwam er nog een leuk spel te voorschijn die ze met hun eigen team en een begeleider mochten doen. Jeetje ik heb de kids nog nooit zo fel en fanatiek gezien, soms zelfs agressief!! Wat een hilariteit, de foto's spreken voor zich.d14

d15

 

Toen was het tijd om de luchtbedden op te pompen, bedden opmaken, pyama aan en tanden poetsen. Nadat iedereen zijn of haar plekje had gevonden vertelde Maeva d5nog een spannend ( geloof ik ) verhaal en ging het licht uit. Na een paar uurtjes slaap, voor de een iets meer dan de ander ging in de ochtend de wekker. O nee.... het was Anora die met pollepel en soeppan de boel wakker mocht maken.

 d1

Na een slome opruim ronde werd er nog gezellig ontbeten en toen naar huis om te genieten van een heerlijke vakantie.

Esther