C Junioren

Uitslagen C-junioren, 9 december in Warmenhuizen

De C-junioren speelden op zaterdag 9 december de vierde speeldag van de najaarscompetitie in sporthal De Doorbraak in Warmenhuizen.

De uitslagen waren zoals verwacht veel gevarieerder dan vorige speeldag omdat nu te teams tegen elkaar speelden die ook aan elkaar gewaagd waren.

De volgende speeldag is over een maand in sporthal Harenkarspel in Tuitjenhorn. Dan sluiten we de najaarscompetitie af.

De nieuwsbrief met alle cijfers is hier in pdf formaat te bekijken.


Op de laatste speeldag treffen de nummers 1 en 2 van de ranglijst elkaar in hun laatste wedstrijd van de dag. Als beide teams hun eerste wedstrijd met 3-0 winnen dan blijft het huidige verschil in stand. Alleen als Dinto JC1 met 3-0 van Relay MC2 wint dan zijn zij kampioen omdat ze dan in punten gelijk staan en dan telt het laatste onderlinge resultaat.  elke andere uitslag is Relay kampioen.

De strijd om zilver en brons is wat meer open. Dinto MC4 heeft nog een redelijke kans op zilver maar ze kunnen ook nog buiten de prijzen vallen. Dat geldt ook voor de directe concurrenten.

Bal zoek
Effect mist een Mikasa bal met opschrift "Effect". Graag even jullie ballentassen inspecteren en mij een seintje geven indien gevonden.
 
Voorjaarscompetitie
Ik wil graag voor 6 januari weten wat de clubs gaan veranderen in de teams, d.w.z. teams doorschuiven naar de Regio en/of  teams toevoegen. De inschrijving voor de regio loopt al (tot 10 dec.!) dus dat moet intern al bekend zijn