Cool Moves Volley

Uitslagen CMV, 16 april in Heerhugowaard

 -Alkmaar- Zaterdag was de 5e en laatste speeldag van de voorjaarscompetitie in Heerhugowaard. Het seizoen 2015/2016 is hiermee afgelopen.

Om de drukte va de prijsuitreiking een beetje te spreiden werden niveau 3 en 4 al in de loop van de ochtend afgehandeld.

Bij niveau 3 waren de 8 teams in 2 poules verdeeld na de wedstrijden in Heiloo. De sterkste 5 speelden een programma en daar onder de andere teams.

Niveau 4 bestond uit 15 teams die in 3 poules van 5 waren verdeeld, net als op de voorgaande 4 speeldagen. De prijswinnaars kwamen uit de A-poule.

Aan het eind van het programma mochten de teams van de andere niveaus aan de medailles ruiken ("is dat echt goud?", dat is vet duur").

Eerst niveau 6 waar Dinto 1 al vanaf de eerste dag het klassement aanvoerde en dat ongeslagen bleef doen. Zij mogen naar de Regio kampioenschappen op 30 april in Sassenheim. 

Niveau 5 ging met 12 teams de laatste ronde in. Dat ging om 3 poules van 4 die elkaar nog eenmaal tegenkwamen.

Niveau 1 en 2 speelden samen in 1 poule maar voor het kampioenschap werden alleen de wedstrijden meegeteld die de teams binnen hun eigen niveau speelden. Omdat het maar kleine poules waren had bijna iedereen prijs.

De uitslagen en standen zijn hier in pdf formaat te zien.