Cool Moves Volley

Uitslagen CMV, 12 november in Heerhugowaard

 -Heerhugowaard- Zaterdag was de tweede speeldag van de najaarscompetitie in sporthal De Draai in Heerhugowaard.

Het was even wennen voor de organisatie en voor de teams.
Het nemen van de juiste afslag van de Oosttangent (fietspad, tegelpaadje door het gras of een slordig neergelegde asfaltstrook) was de eerste uitdaging.
Het materiaal was soms nog voorlopig, we hadden niet meteen de juiste palen dus moesten er 2 uit de Waardergolf gehaald worden. De badmintonnetten worden de volgende keer de echte volleybalnetten.
Een storing met de klok bracht velen in verwarring, moesten ze nu echt een set van 35 min spelen in plaats van 15?. Gelukkig hadden we nog een ouderwets horloge.
Een team ging op expeditie en belandde in een vastgelopen lift. De brandweer bracht uitkomst.  Wel pas na ca 15 min. De betreffende kinderen waren diep onder de indruk van die stoere brandweermannen in volle uitrusting.  

Nog en correctie op de uitslagen van N5 en N6 van de vorige speeldag.
Ik had voor een gewonnen set 1 punt geteld maar dat moesten er 2 zijn. In de stand maakt dat niets uit wat betreft de volgorde maar ik kan op die manier wel een gelijke stand in een set verwerken (bijv 3-1),
mijn app telt geen halve punten.

Niveau 5 wordt nu verdeeld over een A-poule van 6 teams en een B-poule van 7 (dat was andersom) zodat ze bijna allemaal evenveel wedstrijden spelen in de najaarscompetitie.
Niveau 4 en 6 gaan door met de huidige poules.

Het programma voor de komende speeldag volgt binnenkort. Er komt weer een team bij op N3 (Alvoco 11) dus moeten we wat ruimte in het programma maken.

 

De uitslagen en standen zijn hier in pdf formaat te zien.