Cool Moves Volley

CMV uitslagen speeldag 5 van de voorjaarscompetitie, 7 april in Tuitjenhorn

- Alkmaar- Zaterdag is in sporthal Harenkarspel in Tuitjenhorn de vijfde en laatste speeldag gehouden voor het voorjaarskampioenschap van alle zes niveaus. Voor niveau 1, 2 en 3 zijn de resultaten van de 4e en 5e speeldag in een klassement gezet. Voor niveau 4, 5 en 6 is een klassement opgemaakt over alle vijf speeldagen van de voorjaarscompetitie.

 

Alle spelers en speelsters hebben een vaantje ontvangen (zo niet dan aub een berichtje sturen). Voor elk van de speelkernen Alkmaar en van Schagen/Den Helder is de beker en de gouden medaille uitgereikt aan hun hoogst geëindigde team. De zilveren en bronzen medailles zijn verdient door het team dat achter de overall kampioen als tweede en derde eindigde.


Er zijn voor deze speeldag 156 uitslagen verwerkt, er kan dus best een foutje gemaakt zijn. Bij niveau 3 in elk geval wel en de uitleg staat daar bij.


Hoe het er komend seizoen uit gaat zien moet nog met Regio West van de Nevobo besproken worden. Jullie mening wordt op prijs gesteld. Het is ook van belang voor de voorbereiding die al eind deze maand gaat starten met inhuur van zalen.

De uitslagen en standen in pdf formaat zijn hier te zien.