Jongens ICG in Almelo

We moesten om 9 uur aanwezig zijn en om half 11 onze eerste wedstrijd. We moesten toen tegen Almelo, die verloren we 2-0. Dat kwam grotendeels, omdat we op nieuwe posities stonden. We hebben wel geprobeerd te winnen, maar we waren nog geen echt team.

Om half 1 moesten we de 2de wedstrijd tegen Zwolle. We waren hier al veel beter dan de eerste wedstrijd. We wisten al beter waar we moesten staan met onze posities. We wisten toen al heel wat punten te pakken en hadden het voor de 2de keer dat we met elkaar speelde best goed gedaan.

Om half 3 moesten we onze 3de wedstrijd tegen PDK Huizen. We verloren ook van PDK Huizen, maar die waren ook wel heel goed. De meeste van ons waren kleiner dan hun en zij trainden al vaker met elkaar dus ze waren al echt een team.

Om kwart voor 5 moesten we de 4de wedstrijd tegen Weert. We speelde nu in een andere zaal dan dat we de andere wedstrijden speelden. We verloren deze ook weer. We hadden ze kunnen hebben, maar het lukte net niet. We waren al een team geworden in de loop van de dag, maar nog net niet goed genoeg.

Om 6 uur moesten we onze laatste wedstrijd tegen Rotterdam De laatste wedstrijd hadden we 1-1 gespeeld! Niet verloren dus, dat zag ik al als vooruitgang. de eerste set verloren we net aan met iets van 3/4 punten verschil. De 2de set moest iedereen opeens op een andere positie we dachten allemaal dit word helemaal niks, maar dat was de eerste set die we in de hele dag wonnen dus het was uiteindelijk een goeie keus van onze coach

We hebben het allemaal heel leuk gehad op het toernooi. Het was leuk dat je nu is een hele dag met elkaar zat. Zo leerde we elkaar beter kennen. We weten nog steeds niet alles van elkaar, maar dat zal denk ik wel goed komen. We hebben veel zin in het ICG. Het word een top tijd dat we niet snel zullen vergeten.

 

ICG-team Jongens