50th International Children's Games

De lnternational Children's Games zijn een soort Jeugd Olympische spelen waar steden aan deelnemen uit de hele wereld. Alkmaar is één van die steden.
Alkmaar was vorig jaar in juni de stad waar de Spelen gehouden werden en de lokale volleybal club Alvoco organiseerde met 120 vrijwilligers het onderdeel volleybal. Het jongens team van Alkmaar werd 2e en het meisjes team werd zelfs 1ste (GOUD)! Later dat jaar werd het team verkozen tot sportteam van het jaar.
De gemeente Alkmaar heeft Alvoco nu gevraagd om weer een meiden team op de been te brengen om hun gouden medaille te gaan verdedigen in Taipei, Taiwan. Dit team zal de eer van Alkmaar en zelfs Nederland verdedigen van 11 - 16 juli.

Sponsoring

Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar sponsors (financieel of materieel) die deze 8 meiden en 2 begeleiders een unieke internationale en culturele ervaring willen geven. De meiden in de leeftijd 12 - 15 jaar proberen mede in het kader van team building zo veel mogelijk financiële en materiële sponsoring te krijgen. Het geld is nodig voor het betalen van de reis, sport materiaal, voorbereidende trainingen en het doen van teambuilding activiteiten.

Financiële sponsoring

Uw financiële bijdrage kunt u overmaken op de rekening van Alvoco (NL43 RABO 0157 3521 96, t.n.v. J. Boogaarts) ondervermelding van ICG Taipei en
eventueel de naam van de speelster. Mocht de reis niet doorgaan dan wordt uw donatie terug gestort.ICG01

Materiële sponsoring

De meiden gaan middels een aantal activiteiten proberen geld in te zamelen. Voor twee van die activiteiten zouden zij zeer geholpen zijn met spullen die u kunt geven.
. Loterij houden tijdens diverse toernooien

. Verkoop en ludieke volleybal acties tijdens Koningsdag (27 april) in Alkmaar

Heeft u spullen die zij kunnen verloten of verkopen dan komen wij die graag bij u ophalen.

Voor vragen of overleg over de (vormen van) sponsoring en de eventuele tegenprestaties die het team daarvoor aan u of uw bedrijf kan leveren kunt u contact opnemen met Jan Boogaarts, bestuurslid van Alvoco.

 

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw donatie.

Namens het ICG Taipei volleybal team:
Jan Boogaarts (bestuurslid van Alvoco) {Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.}
Barry Peters (coach van het ICG team) {Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.}

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website volleybalteam: http://icgtaiwan2016.nl
website alvoco: http://www.alvoco.nl
facebook pagina: http://www.facebook.com/icgvolleybal2016/?fref=tes