Agenda

Agenda Algemene Ledenvergadering 2019

Code Rood voor Alvoco
We hebben problemen om genoeg bestuursleden te vinden daarom roepen we alle leden op om naar de ledenvergadering te komen om met elkaar te besluiten over de toekomst van onze volleybal club.


ALGEMENE LEDENVERGADERING ALVOCO
MAANDAG 30 SEPTEMBER 20:00 UUR

KANTINE ALVOCO Sporthal Oosterhout Vondelstraat

 

Agenda ALV

 1. Opening
 2. Verslag jaarvergadering 18, 
 3. Jaarverslag
 4. Financieel verslag 18/19
 5. Toelichting op nijpende situatie in de club door Kees Tuijnman  Bijna 2 jaar geleden kondigde Jos  zijn vertrek als voorzitter aan. Hij deed dat zo vroeg in het seizoen, zodat er voldoende tijd zou zijn voor het vinden van een nieuwe voorzitter voor het seizoen 2018-2019.    Inmiddels is het seizoen 2019-2020 gestart en we moeten helaas constateren dat  Alvoco nog steeds geen nieuwe voorzitter heeft. Sterker nog: Wendy had in de loop van het seizoen al aangegeven te stoppen en ook Tim, Trees en Ritchie hebben aangegeven dat ze met ingang van het nieuwe seizoen uit het bestuur stappen. Dit is in april via een nieuwsbrief met de titel ‘CODE ROOD VOOR ALVOCO’ aan de leden gemeld.
  Gelukkig heeft Lino Vuskovic zich aangemeld als nieuwe penningmeester en blijft Ronald Brinksma in principe als Bestuurlid Technische zaken. Zij willen dat echter alleen doen als er een voltallig bestuur is.
  Om als vereniging het komende seizoen te kunnen volleyballen heb ik, na overleg met het huidige bestuur, besloten om de voorzittershamer voor het komende seizoen op te pakken.
  Ik doe dit om de vereniging op korte termijn uit de brand te helpen, maar het is een tijdelijke oplossing, ALLEEN VOOR DIT SEIZOEN.  Het is voor mij onbegrijpelijk dat een gezonde vereniging met 250 leden, met een grote jeugdafdeling en enthousiaste vrijwilligers geen bestuur kan vormen.
  Om dit seizoen goed te kunnen functioneren hebben we dus DRINGEND behoefte aan een secretaris, dus bij deze een oproep aan alle Alvoco leden: meld je aan of probeer mee te helpen om op korte termijn een geschikte kandidaat te vinden. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Trees de Vent onze huidige secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
  Het is CODE ROOD en één minuut voor twaalf voor de vereniging. We kunnen zo niet verder en we hebben op korte termijn maar ook vóór het seizoen 2020-2021 een volwaardig bestuur nodig. Als er in maart 2020 geen voorzitter is gevonden, zullen we helaas een start moeten maken met het opheffen van de vereniging per einde van het seizoen.
 6. Aftredende bestuursleden:
  Wendy Jongejan penningmeester
  Trees de Vent   secretaris
  Tim Bosch  Kantine en Beach 
  Ritchie Keijsper Evenementen
  Verkiezing nieuwe bestuursleden
  Interim-voorzitter  Kees Tuijnman
  Penningmeester  Lino Vuskovic
  Secretaris:   vacature
 7. Begroting 19/20
 8. Rondvraag
 9. Sluiting