• Dinto:  MC4 meisjes, MC5 meisjes, JC6 jongens, MC7 meisjes,
  • Effect: MC1 meisjes
  • Relay : MC1 meisjes, JC2 jongens

In totaal 12 teams.

Er wordt gespeeld om het najaarskampioenschap en voorjaarskampioenschap. Alleen bij dat laatste wordt de beker uitgereikt. Medailles bij beide gelegenheden.

De eerste speeldag is 29 september, dat wordt een inspeeltoernooi om daarna de competitiepoules in te delen.

Spelregels
Geen wijzigingen dit seizoen, de regel om met 2 libero’s te spelen lijkt ons theoretisch.

1 Dinto 1, 2 Dinto 2,  3 Dinto 3

Dinto 1 en Dinto 2 plaatsten zich voor de Regiokampioenschappen. Dinto 1 werd daar kampioen en Dinto 2 werd 5e. Dinto 1 plaatste zich daarmee voor de Nationale kampioenschappen en werd daar ook 1e en dus landskampioen. Gefeliciteerd.

Ardea organiseerde een scholenkampioenschap (School Moves Volley) en hun winnaar op niveau 4 De Vlindertuin werd daarna ook landskampioen. Helaas zijn het geen spelers van Ardea maar voetballers en dat blijven ze ook doen.

Opgave

Alvoco: 3 teams op N4, N5 en N6, later mogelijk N1, N2 en N3.

• Niveau 2: Dinto 15,16
  • Later aangevuld met dinto 17 , niveau 1, dinto 18 , niveau 4.

Ardea: 2 teams N5 , 4 teams N4, 3 teams op N1, N2 en N3)

Relay: 1 team N5, 5 teams N4, 1 team N3, 1 team N2, 1 team N1.

RAP ’74:  1 team N4

We beginnen op 6 october met een inspeeltoernooi om voor N4, N5 en N6 de poules te formeren voor het winterkampioenschap. De bekers worden bij het voorjaarskampioenschap uitgereikt, medailles bij beide kampioenschappen.

Bij N1, N2 en N3 zullen de wedstrijden van de laatsten 2 speeldagen bepalend zijn voor de kampioenschappen.

Spelregels:

Geen wijzigingen

c. Leiding

Elselien de Jonge / Gerard Witte

Diversen / rondvraag

Contactpersonen:

Dinto:  Gerriëtte Schipper gaat N4, N4, N6 coördineren, , Marjan Pronk N1, N2 en N3. Christa Jongejan gaat verder met C-junioren.

Ardea:  Paulien Rijkenberg wordt toegevoegd.

Leeftijdsgrenzen

C-jeugd  - geboren op of na 1 oktober 1998 maar voor 1 oktober 2000.
D-jeugd (CMV)  - geboren op of na 1 oktober 2000.

Overzicht speeldagen

Het schema is rondgestuurd en het staat op de site van Alvoco.

Wisselbekers

We vragen de kampioenen van afgelopen seizoen om de wisselbekers zo spoedig mogelijk in te leveren. De teamnamen staan in dit verslag vermeld.